Personlig

Tør, tør ikke

I morges blev jeg gjort opmærksom på et event på Løve’s Bog og Vincafé i aften. “Åben poetisk scene”. Alle er velkomne til at komme og læse egne tekster op. Jeg skriver, det ved de af jer, der fra tid til anden kigger med herinde. Men en ting er at skrive tekster, en anden er at dele dem, og en helt tredje er at læse dem op for andre. Indtil videre har jeg bestemt, at jeg skal prøve, men jeg er allerede spændt og nervøs for at læse noget af mit skriveri højt, og måske lige så nervøs for ikke at turde det.

Men hvad pokker er der at miste? Jeg kender sikkert ingen derhenne – bortset fra hende jeg følges med – og jeg ser dem sikkert heller ikke igen. Så nu må jeg se, om jeg kan få printet min tekst ud (når jeg beslutter hvilken jeg vil have med, gud hvor bliver man selvkritisk!), så jeg er klar. Kryds fingre!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *