Personlig

Så fik jeg travlt!

Travl på uni

Lige pludselig fik jeg travlt – den næste uges tid er der en del ting, jeg skal have forberedt, skrevet og bruge tid på. Læsningen til de første uger til det her semester er, mildest talt, vanvittigt. Dertil kommer der en ugentlig opgave, og selvom vi først startede faget psykiatri i tirsdags, skal vi aflevere vores første opgave på fredag. Igår havde vi vores første time i dette semesters valgfag, og jeg skal ene og alene være klar til at holde oplæg i fem kvarter næste torsdag.

Til sidst kommer min mand hjem i aften (!!!!), vi skal besøge hans familie lørdag og min søndag, så jeg får stensikkert ikke lavet noget i weekenden. Er jeg stresset over det? Yes. Har jeg smidt mig lettere hjælpeløst i sofaen, og har givet op på forhånd? Yesss. Den går dog ikke alt for længe, for selvom læsning kan udskydes, kan oplægget og opgaven absolut ikke. Suk. Et afsnit Modern Family mere, og så går jeg i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *