Personlig,  Youtube

Jeg er blevet undervisningsmateriale!

IMG_1300

Man skulle tro at det var clickbait, men det er det faktisk ikke. Nogle af jer har måske set min video om menstruationskoppen (ellers kan I finde den lige her). Da jeg lagde den op, blev der en masse snak blandt især mine veninder – vi diskuterede løs om koppen, og jeg fik så mange spørgsmål. Det var dejligt, at flere blev opmærksomme på muligheden for en nemmere, mere miljøvenlig og sundere løsning, fordi det godt ellers kan være lidt tabu.

Flere af mine venner og også min mor sagde dengang, at jeg da skulle dele den endnu mere – og jeg måtte så overveje, hvor sådan noget kunne deles. Jeg fandt frem til Sex og Samfund, og sendte dem en mail om, at nu havde jeg lagt denne her video op, og hvis de havde lyst, kunne de bruge den til et-eller-andet. Efter noget korrespondance frem og tilbage, hvor de var super positive omkring videoen, er det nu blevet sådan, at Sex og Samfund linker til videoen, og dermed har mulighed for at bruge den i undervisningen. Det er helt vildt sjovt, og det må man godt være lidt stolt af!

Så til alle folkeskoleelever – måske I får mig at se i undervisningen en dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *