Planter

Hende den skøre plantedame

IMG_1360

Planter er det nye sort, sådan har det været i nogle år nu. Fine Emilie Foli skrev den anden dag, at planter er hjemmets øjenbryn, og det kunne for mig ikke beskrives mere rigtigt! De velkommer en i vinduerne, de giver liv til hjørnerne, de rammer hjemmet ind i en varme, en grøn gang kærlighed. Som I kan høre, er jeg også blevet ramt af plantekærligheden – i sådan en grad, at jeg ville elske, hvis lejligheden en dag lå på grænsen mellem studiebolig og jungle.

Læs også: Plantekærlighed

Min kæreste er dog ikke helt enig med mig i, at det ville være en god idé. Som alt ser ud lige nu, har jeg fået planteforbud; jeg skal stoppe med at hive planter ind i lejligheden i et stykke tid. Det er ikke med min gode vilje at gå med på den idé, men jeg har selvfølgelig fundet et smuthul; at tilføje planterne udenfor! Jeg har kigget og kigget, og forelsket mig noget så hovedkuls i denne her – en altankasse i etager. Når man ikke har så meget plads, kan man lige så godt se kubikmeter frem for kvadratmeter og plante opad! Så nu ønsker jeg mig i hvert fald altankasser – jeg mener, se lige hvor fine de faktisk er! – og så kan jeg altid tilføje planterne lidt senere.

Indlægget er skrevet i samarbejde med haveglad.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *