Food,  Opskrift,  Youtube

Caroline prøver: Mia Gardums græskarlasagne [Vegan]

Jeg har tænkt mig at lave en ny ’serie’ på min youtubekanal, der hedder “Caroline prøver”. Den kommer til at ligge under playlisten Carolines Veganske Køkken, og så kan I nok gætte jer til resten. Det går nemlig ud på at prøve nye veganske opskrifter eller mystisk vegansk færdigmad, af en eller anden art, hvor jeg både viser, hvordan det laves, og fortæller hvad jeg synes om det. Spoiler alert; græskarlasagnen synes jeg MEGET godt om! Jeg har allerede lavet det en gang mere, siden jeg filmede videoen.

Husk forresten af følge mig på Bloglovin’ (her) og Youtube (her). Derudover tænker jeg på at lave en facebookprofil til bloggen – hvad siger I til det? Er det noget I gider følge?

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *