Smertefri strategier for at betale off en studielån

Graduerings dagen er ovre; grad i hånden, er den skræmmende virkelighed af dit studielån truende stor. Du behøver ikke begynde at tilbagebetale dig lån indtil 6 måneder efter eksamen. Når lånet tilbagebetaling begynder, skal du betale mindst $50 en måned, indtil hele din studielån og renter er betalt.

Det giver mening at tilbagebetale lånet beløb tidligt, så du trimme interessen, som vil fortsætte med at bygge på dit lån. Finansielle planlæggere anbefaler, at du betaler den mindste saldo på din studielån og forsøge at spare så meget som du kan for pensionering. I en given måned, kan du vælge at betale mere end dit månedlige krav uden straf.

Der er primært fire muligheder for tilbagebetaling, som du kan vælge imellem. Hvis du lander op med et godt stykke arbejde en gang ud af kollegiet, og har råd til at foretage stejle månedlige betalinger, gå med standardbetaling tidsplan. Under denne mulighed, kan du betale din gæld inden for 10 år med den bedste rente. Det er den hurtigste måde at betale dine lån. Det kræver dog høje månedlige betalinger.

Gradueret betaling er en mulighed, hvis du forventer at gøre en beskeden, men støt stigende løn. Betalingskravene vil starte forsigtigt, og vil gradvist stige hvert par år for de næste 10 til 30 år.

Hvis du er i en provision-baseret eller sæsonbetonet virksomhed, din indkomst vil variere i overensstemmelse hermed. I dette tilfælde, din månedlige betaling regningen vil være proportional med det beløb, du i øjeblikket gør. Du får en afgift på at få op til 15 år til at betale det hele af din studielån.

Med en langsigtet betalingsmulighed vil du få lov til at betale det mindst mulige beløb pr. måned i 10 til 30 år. Det betyder dog, at i 30 år, du kan have betalt dobbelt det oprindelige beløb af dit lån. Du har fleksibiliteten ved at vælge at skifte fra én betalingsmåde til en anden, afhængigt af din økonomiske status.

Men hvis du opdager, at du simpelthen ikke kan fortsætte med at foretage månedlige betalinger, uanset hvor lille, kan du vælge at udskyde dine lån. Det betyder, at for en mængde tid, der er forhandlet mellem dig og din långiver, vil du ikke betale noget beløb mod lånet. Renter, dog, vil fortsætte med at tilflyde, medmindre dit lån subsidieret.

Alle er ikke kvalificeret til udlån udsættelse, medmindre du kan bevise, at du er fanget i økonomiske vanskeligheder. I modsætning til udsættelse, giver overbærenhed forbrukslån beste dig en kortere tre måneders pause fra dit lån tilbagebetaling. Din dog kan ikke give dig overvægt, medmindre han finder din anmodning rimelig.

Studerende lån konsolidering er en anden veltrådt sti valgt af kandidater hvert år. Det giver dig mulighed for at sammensætte din separate studielån til et stort lån. Det er en frelser, når du ikke har råd til at punger ud en stor sum hver måned.

Konsolidering af gælden vil samle din studielån til en, med et enkelt lån beløb, som vil være meget mindre end at betale flere lån. Nogle vælger også konsolidering, fordi det er nemmere at holde styr på regningen.