Sådan downloader du de bedste lydbøger til Android

Lydbøger bliver mere og mere populære til personlige computere og bærbare computere. Lydbøger er et godt alternativ til at læse traditionelle bøger. Lydbøger ligner meget at læse en bog på bånd, men leveres digitalt. Dette er grunden til udtrykket “lydbog” blev opfundet. Mange af de mest fremtrædende forfattere tilbyder nu lydbøger som download via internettet. Mens mange af disse lydbøger er gratis, opkræver nogle udgivere og forfattere et gebyr for at downloade dem.

Programmet ‘Books on Tape tilbyder hundredvis af bedst sælgende lydbøger og bøger. Du kan vælge mellem fiktion eller faglitterære valg, og du kan endda indstille din egen downloadhastighed. Det fungerer nøjagtigt som iTunes. Du kan downloade lydbøger, der ikke er tilgængelige via appen Bøger på bånd. Besøg Audiobooks Store officielle hjemmeside for at lære at få de bøger, du ønsker.

Du kan downloade en lang række lydbøger. Du kan downloade nogle gratis, mens andre bliver opkrævet et gebyr. Du kan lytte til lydbøger på en computer såvel som gennem en bærbar medieafspiller som Mimeos eller en iPod. Moderne computere har den software, der kræves for at afspille lydbøger. Du skal hente filen til computeren, hvis computeren ikke har den. Dette kan nemt gøres med Mimeos ved hjælp af det indbyggede højttalerikon i systembakken.

Google Play Bøger er en fantastisk måde at downloade lydbøger gratis på. Du kan få adgang til Google Play Bøger på din Android-smartphone ved at gå til Google Android Marketplace og lede efter bøger. Du vil sandsynligvis finde flere titler, du er interesseret i at købe.

Folk foretrækker at lytte til lydbøger på deres telefoner over traditionelle metoder som at downloade filer på din computer eller Bluetooth-headset. Du kan læse lydbøger direkte fra din telefon ved at oprette forbindelse til internettet via et trådløst højhastighedsnetværk som GSM, CDMA eller TDMA. Disse netværk giver dig direkte adgang til Google Play Bøger til lydbøger fra din smartphone. Når du har downloadet filerne, er det nu muligt at begynde at læse dine yndlingsbøger.

Den smarte Lydbogsafspiller til Google Android giver også mulighed for at ændre afspilningshastigheden. Du kan justere afspilningshastigheden for at gøre lydbøger sjovere. Nogle mennesker kan ikke lide tanken om at få afspilningshastigheden justeret for hver læsesession. Hvis du er villig til at ofre muligheden for at springe gennem kapitler, vil de drm gratis lydbøger, der tilbydes af denne Android-smartphone og enhed, være en vidunderlig tilføjelse til biblioteket med lydbøger, som du kan downloade til den.