Retningslinjer for at sende visitkort jul

Uanset om du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er administrerende direktør for en Fortune 500 selskab, kan sender business julekort tjene til at øge dine kunderelationer og i sidste ende forbedre din bundlinje. Omkring halvdelen af alle virksomheder sende ferie kort – undertiden med utilsigtede negative konsekvenser. Her er nogle retningslinjer for at sikre, at din betænksom gestus vil blive tolket i den bedst mulige lys.

At vælge det rigtige kort

Alle virksomheder har et billede, den skildrer, enten gennem sit logo, sin branding indsats eller dens markedsføringsplan. Design af visitkort ferie du vælger bør styrke dette billede. Hvis du er for eksempel en børsmægler, kan en Wall Street vinter scene være passende. På den anden side, hvis du er en pædiatrisk tandlæge, er mere finurlig lykønskningskort i orden. For de fleste virksomheder, og elegante og smagfulde er kort altid relevante.

Når det kommer til at vælge et lykønskningskort firma, er der mange online-kilder til business julekort. Sørg for at vælge en, der er veletableret og har en track record af opfylde kunder. De bedste online lykønskningskort virksomheder sender du prøve kort efter anmodning og tilbuddet personalisering, gratis koordinere folie foret konvolutter og trykt kuverter.

Når du bestiller ferie visitkort, Husk på at ikke alle fejrer jul. En kort udtryk for “Glædelig jul” eller “varm ferie ønsker” vil forhindre dig i utilsigtet at fornærme dem, der ikke er af den kristne tro.

Sende dit kort

I erhvervslivet er timing alt. Selv om du har et vist spillerum i at sende visitkort ferie, er tommelfingerreglen at sende dem mellem December 1 og December 15. Hvis du er en business-to-business virksomhed, skal du huske, at mange virksomheder lukker eller har nedsat timer i løbet af ferie sæson, så gør sikker der dit kort modtages inden ferien.

For at sende din ferie kort i tide, Sørg for at bestille dem tidligt. Personlig business julekort kan tage et par uger til at producere, så prøv og placere din ordre ved midten af oktober.

Den personlige Touch

Formålet med at sende business lykønskningskort er at skabe varme følelser i modtageren. Det vil ikke ske hvis dine julekort har adresselabels og køres gennem en porto meter. Forbruge den ekstra indsats og har nogen dine medarbejdere (der har flot håndskrift) adresse konvolutterne i hånden. Desuden bruge et frimærke i stedet for en meter, når du anvender Porto.

I samme ånd, selvom du skal have dine kort påtrykt firmanavn, skal kortene også underskrives i hånden. Den bedste fremgangsmåde er at have dem, der mest arbejder med modtagerens tegnet kortet i hånden. Hvis din er en lille virksomhed, har en kort undertegnelsen part en eftermiddag, og har hver person på din personale underskrive hvert kort. Dette vil gå langt i retning af at gøre et godt indtryk på modtageren.

Være en nådig modtager

Der er næppe tvivl om at din virksomhed også får ferie visitkort fra dine leverandører og medarbejdere. Være en nådig modtageren og vise kortene på din arbejdsplads. Det vil ikke kun bringe lidt af ferie juble til dit kontor, men vil det også behage dem, der har en sendt et kort til dig og se det vises.