Medicinsk fakturering svindel!

På bagsiden af en af mine favorit magasiner er et meget vildledende annonce. En annonce rekruttere hjem baseret medicinsk fakturering kursisternes.

De tilbyder øjeblikkelig uddannelse og instant arbejdsformidling efter endt uddannelse.

Plus forsikrer de dig, at deres usædvanlig talentfuld studerende tjene tusindvis per uge efter eksamen fra deres program. Dette er normen: selv uden forudgående medicinsk fakturering erfaring!

Tid til et Reality Check!

Alt for mange mennesker online og offline falde for lignende legitime klingende svindel!

Her er deres favorit rekruttering pitch: lægens og medicinsk Centers oplever vanskeligheder at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i feltet medicinsk fakturering. De søger aktivt uddannede personer til at bistå med de ofte komplicerede opgave fakturering tredjeparter for betaling. De har brug for hjem baseret employees(like you) til at udfylde tomrummet.

The Real Deal: FTC advarer forbrugerne disse virksomheder er virkelig i den software, sælger handel. I virkeligheden, opkrævet Federal Trade Commission talrige medicinsk fakturering initiativtagere med fortegne fakta.

FTC watch hunde Bemærk du får faktisk færdigpakkede forældede medicinsk fakturering software, brugerhåndbøger og en liste af medicinske centre, læges kontorer for din betaling.

Virksomhederne undlader at oplyse de fleste medicinske centre eller læge kontorer behandle deres egne tredjeparts-fakturering. Eller de kan ud-kilde til store etablerede virksomheder i branchen.

Jeg spurgte en lokale lægecenter. Deres repræsentant, de aldrig ud kilde center’s medicinsk fakturering arbejde. Periode!

På nært hold: endnu mere misvisende er deres kundeliste! Normalt, en forældet liste over læger i Fællesskabet.

Og alle, der arbejder i feltet medicinsk fakturering vil bemærke softwaren er forældet, og ikke opfylder industri koder.

Desuden, de undlader at fortælle dig en af de mest vigtige detaljer: du har brug for up-to-date uddannelse i komplekse medicinske kodning og medicinsk terminologi. Det ville tage mindst flere strenge måneder af studiet.

Du skal også holde dig opdateret på de skiftende love vedrørende Medicare, Medicaid og andre forsikring planer. Sammen med andre faktureringsoplysninger skal du vide i feltet yderst specialiserede og komplicerede.

Undgå at blive snydt! Indse at størstedelen af disse initiativtagere virkelig marketing færdigpakkede ud dateret medicinsk fakturering software og instruktion materiale.

Indse det er praktisk umuligt at starte en forretning hjemme i dette komplekse område, medmindre du har omfattende uddannelse plus arbejdede for et hospital eller læge kontor i flere år. Erfaring er afgørende på dette område!

Hvis du er seriøs omkring en karriere i medicinsk fakturering og insistere på at kontakte en af disse virksomheder tror to gange!

I stedet kontakte lokale Community Colleges, akkrediterede skoler eller universiteter for at afgøre, om de tilbyder en medicinsk fakturering kursus. Du kan også prøve at kontakte American Association for medicinsk Billers for info om uddannelse og certificering krav.

American Association Of Medical Billers

af BB Lee (C) 2005