Kreditkort uden sene gebyrer? Hvad du ikke kender kan såre dig

Amerikanerne kender alt for godt hvor meget det koster for at bruge kreditkort. Den gennemsnitlige husholdning i USA har nu næsten $10.000 i kreditkort gæld. Transporterer disse obligationer er fint, så længe du indse, at der er omkostninger forbundet hermed. Rentesatserne er ikke særlig lav og gebyrer for at betale sent eller går over din grænse kan være stejle. Sene gebyrer for $39 er ikke ualmindeligt, og de vurderes hvis din lovforslaget ikke at ankomme senest på forfaldsdatoen, selvom det blev forsinket med posten.
Kreditkortselskaber har lyttet til forbrugerklager over dyre sent gebyrer og flere af dem har reageret. American Express og Citibank har begge for nylig indførte kort, der er både annonceret som havende ingen sene gebyrer. Der kan være en twist involveret; Citibankss enkelhed kort bærer ingen sene gebyrer, så længe du foretager et køb hver måned inden for den faktureringsperiode. Men ingen sene gebyrer? Ikke sent gebyrer kortselskabets måde at sikre, at du betaler din regning på alle? Hvad sker der, hvis du ikke betaler din regning?
Det er hvor småt kommer ind i billedet. Din aftale kræver du betaler din regning til tiden. Med Citibank kort bærer betale sent de sædvanlige gebyr på op til $39, hvis du betaler for sent og ikke har foretaget et køb under den faktureringsperiode. Hvis du har foretaget et køb inden for den faktureringsperiode, men du har betalt sent, kan, Citibank efter eget valg, hæve din rente. Faktisk kan de hæve din så højt som 23.99% over prime rate rente. American Express vil også øge din rente, hvis du betaler for sent to gange om året, men ikke så høj som 30%, eller således at Citibank vil opkræve.
Med renter potentielt stiger til næsten 30% og anvende på din udestående saldo, ville du være langt bedre tjent med at holde et eksisterende kort og betale den sent salær end hundredvis eller endda tusindvis af ekstra dollars du ville betale på en stor balance efter straffen rente er anvendt. Selvfølgelig, du kan undgå både sent gebyrer og rente vandreture ved blot betale din regning til tiden og opretholde en lille balance eller ingen balance på alle. Hvis du vil have et kort med ingen sene gebyrer, har du sikkert allerede en. Betaler ikke for sent, og der er ingen gebyr.