Hvordan til at afdække din Passion For ultimative succes – del 1!

Når du har forberedt din krop og sind til succes, er det tid for det næste skridt og at vælge det rigtige mål at skyde. Jo mere klart du er på hvad du skyder for, jo bedre dine chancer vil være for at ramme markeret.

Jeg ville låse mig i mit værelse og tage telefonen ud af krogen… eller endnu bedre, finde et sted væk fra din normale miljø, et roligt fredeligt sted, helst i nærheden af naturen – i skoven eller en dejlig park, osv.

Når jeg er der, jeg ville tage et øjeblik til at slappe af og nyde det hele i. Få dit sind til en rolig, behagelig, afslappet tilstand.Derefter, ville jeg starte med at lave en liste over alle de ting, jeg nyder at gøre, alle mine interesser og hobbyer, alle af mine lidenskaber. Da vi starter fra bunden, kan vi så godt vælge et emne/forretning, som vi ville nyder at gøre, lige?

Jeg ville bruge mindst et godt par timer på virkelig at få denne information ud af mig selv.Tænk på hvad din ideelle job eller karriere er. Hvad har du haft gør i fortiden? Hvad du nyder meget som barn? Hvad er de ting, der virkelig gør dig levende? Føje alt til listen. Må ikke bekymre dig om hvordan du vil gøre penge at gøre disse ting endnu. Bare sætte sammen så grundig en liste, som du kan.

Se… du ønsker at gøre, hvad du nyde, hvad du elsker.

Vælge form for livsstil du vil først – og derefter opbygge virksomheden omkring der!

Kun efter din liste er gjort, bør du tænke på at gøre disse Hobbyer/interesser/lidenskaber til en virksomhed.Vælge de top 5 valg af din liste og tænker på hvordan du kan hjælpe andre ved at gøre dem. For eksempel, hvis du virkelig nyder at lave mad og det var et af dine top 5 valg, kan du nu begynde at tænke på måder at omdrejning at i en virksomhed.

Du kunne, for eksempel, dele dine opskrifter med andre, lære dem at lave mad som dig, eller du kan selv lave mad til dem.Jeg elsker personligt salg oplysninger. Så ville jeg formentlig beslutte at sælge en informativ produkt, siger en bog med opskrifter, en ‘lære-til-kok’ type manual eller noget i den retning.

Min overbevisning er, at når du gør noget du virkelig nyder at gøre og du finder en måde at hjælpe andre, mens gør det, at tjene penge er blot en naturlig slutresultatet.

(Velkommen til at bruge denne artikel online og i din e-mail-nyhedsbreve, så længe du forlader det intakt og ikke ændrer det i hvert fald.Den by-line og ressource boks skal forblive i artiklen alle links skal være aktive hyperlinks.)