Den bedste løsning til din virksomhed? Banklån

Banklån kan være nøglen til din virksomhed drømme. Banklån er til rådighed for køb af udstyr og inventar, og at erhverve driftskapital og yderligere midler til virksomhedens vækst. Disse lån har været en tidstestet og pålidelig måde at finansiere en lille virksomhed på, men de fleste banker låner i dag ofte kun virksomheder med betydelige materielle aktiver og en meget lang track record, hvilket normalt svarer til en høj kreditvurdering. For at få et banklån skal virksomheden vise banken, at den vil være i stand til at tilbagebetale lån penge nu baseret på fremtidig indkomst. Denne evaluering er et afgørende skridt i retning af at opnå et banklån.

For at ansøge om banklån skal du først udfylde en ansøgning, der typisk er tilgængelig på virksomhedens hjemmeside, der angiver virksomhedens art, dens produkter eller tjenester og dens planlagte operationer. Virksomhedsejere derefter udfylde en långiver ansøgning, som omfatter en detaljeret redegørelse for deres virksomheder, aktiver, passiver og andre faktorer, der påvirker det beløb, de med rimelighed kan forventes at tilbagebetale lånet. Mange banklån kræver, at låntageren at kvalificere sig til særlig finansiering gennem långiverens egne midler eller kreditfacilitet.

Der er mange krav til banklån, herunder balance, resultatopgørelse, dokumentation for aktuelle operationer og en analyse af virksomhedernes økonomiske situation. Kravene kræver typisk ikke, at virksomheder indsender personlige og forretningsmæssige regnskaber, selvom disse udsagn i nogle tilfælde kan anmodes om at verificere specifik forretningsgæld. Virksomhedsejere er typisk forpligtet til personligt at underskrive dokumenterne, hvis de underskriver via fax, medmindre de kvalificerer sig til en signaturkvittering, ellers skal de underskrive elektronisk.

Der findes en række muligheder for sikkerhedsstillelse, når der ansøges om banklån. Virksomhedsejere kan bruge kontanter, ejendom, fast ejendom, køretøjer, udstyr, inventar, tilgodehavender, inventar, kreditorer og / eller garanterede kreditlinjer. I de fleste tilfælde er virksomhederne ikke i stand til at opnå usikrede lån. Der er dog ikke-sikret finansiering til rådighed for visse typer udstyr, hvilket normalt kræver mere behandling.

Da banklån typisk er meget specifikke med hensyn til den sikkerhed, der anvendes, er det vigtigt nøje at overveje mulighederne, før de anvendes. Mange ansøgere er ude af stand til at opnå finansiering i deres første forsøg. Virksomhedsejere bør sikre, at de har tilstrækkelig sikkerhed for at kvalificere sig. De bør også overveje det beløb, de skal tilbagebetale, hvis de ikke tilbagebetaler lånet. Hvis en virksomhed undlader at tilbagebetale lånet, domstolene tildele det til inkassoagenten, hvilket betyder, at virksomheden er i fare for ikke blot at miste sikkerhedsstillelsen selv, men at betale endnu flere penge til inkassoagenten, hvis den ikke kan afvikle gælden. Jo mere inkassoagenten betaler, jo flere penge er virksomheden tvunget til at betale, hvilket gør denne strategi meget effektiv.

For at afgøre, om lånet er en god mulighed, er det vigtigt at overveje, hvor meget sikkerhedsstillelsen ville være værd, hvis du solgte det. Et lån, der giver dig mulighed for at købe det dyreste stykke udstyr, men tilbagebetale mindre end halvdelen af investeringen kunne være en bedre løsning end en, der giver dig mulighed for at købe det billigste stykke udstyr og tilbagebetale næsten hele kapitalen. Den bedste løsning for en virksomhed er at finde en balance mellem, hvad du har råd til at tilbagebetale, og hvad du har råd til at investere. Det kan også være en god idé at rådføre sig med en forretnings mentor, der kan rådgive dig om, hvilke muligheder der passer bedst til din nuværende situation. Mange business mentorer vil også være i stand til at give dig deres mening om de rigtige banklån til din virksomhed. Uanset hvilke banklån en virksomhed vælger, når banken håndterer papirarbejdet, er det ofte meget ligetil.