At Vokse Ud Af Arbejdsløshed – Gratis Artikel Venligst Udlånt Af ArticleCity.com

Den Christchurch Methodist Mission har produceret en film, der påstås at være Fakta Om Velfærd I New Zealand. Høj grad af lighed, en stor velfærdsstat, socialisme, og det virker! Det virker i Sverige! Men de ser stadig til Sverige som et ideal. Den ideelle Sverige stadig tilbedt af Venstre, som om intet var sket, havde faktisk ikke arbejdet. Disse partier har vundet de sidste to valg i træk, der er ikke sket på noget tidspunkt siden Anden Verdenskrig. Arbejdsløshedsforsikringen hævder proces er enkel og hurtig, fordi så mange mennesker er afhængige af de penge, som disse fordele giver, og mange mennesker kan ikke vare længe uden dem. Dette kan udvides i lande med høj arbejdsløshed, og i mange tilfælde arbejdsløse kan få så meget som 99 uger værd af fordele.

Langs Salop (1979b) arbejdstagere og virksomheder er fordelt på samme cirkel, akasse-billig.dk og afstanden mellem to punkter på denne cirkel foranstaltninger misforholdet mellem en virksomhed og en medarbejder. Venstre kan ikke helt finde ud af hvorfor ens ideer i Storbritannien har aldrig ført til helt den samme succes. Hvis du blev tilbudt et job, der kan starte med en lavere løn, men at du hurtigt kan arbejde dig op i, så er du måske ønsker at tage det. Og hey, måske de vil have til at begynde at tilbyde fuld tid, fordele, for, højre? Efterhånden som vi bliver ældre, bliver gift og starte forretning, vi forstår, at det er et grundlæggende behov for af et liv. Behøver jeg fortælle dig, at systemet ikke ligefrem arbejde på denne måde længere.

Du generelt har brug for at fokusere på, hvad dine chefer, kolleger eller arbejdsgiver, der gjorde, at du, der var galt. De største problemer med denne idé er, at da Sverige blev så tæt, som det nogensinde har været til at blive en socialistisk velfærdsstat, det gik fallit. “Folk tror, at Sverige viser, at det er muligt for en socialistisk velfærdsstat til at være velstående, glad og civiliseret. I virkeligheden, til Venstre, Sverige, viser, at alt det de drømmer om, er muligt. Men i Sverige er forskellige fra Marilyn Monroe og Karl Marx. Hvorfor? Fordi Sverige fundet, som Storbritannien, at hvis man betaler folk for at blive arbejdsløse, førtidspension eller blive syge, får du et gradvist stigende antal af mennesker, der hævder de relevante ydelser.

Dette er den ufortalte historie om Sverige. Bust kunne ikke være slutningen på historien. I tidligere år (indrømmet, at de var år af lavere arbejdsløshed) FLERE folk var ved at forlade det private beredskab og kommer til at arbejde med NOGET arbejde-test regime. I mange tilfælde, udgifter til dækning, var uoverkommeligt høje, især hvis de præmier, der blev betalt for ud af dagpenge. Det er hærdet op til dens fordele. Dette er en proces, der kan anvendes til praktisk talt alle de fordele, og som fortsætter den dag i dag. De penge, du kunne få dagpenge, blev reduceret. Mere end én ud af fem mennesker i den arbejdsdygtige alder var på en fordel eller en anden. Campbell har trukket tal fra fakta-ark, der viser aktuelle magi på en ydelse. Så var det tid til, som du kan få det.