Alle vinder med Private Label Rights

Ville du tror en person, hvis de fortalte dig, at det var muligt at tage en anden persons arbejde, ændre det du alligevel venligst og kalder den redigerede materiale yours?

Hvad nu hvis denne person også fortalt dig at udover at være købedygtig lave altså, du kan faktisk drage fordel af at arbejde og ikke holdes ansvarlig for enhver krænkelse af ophavsretten?

Hvis du ikke har hørt om private label rettigheder, så tror højst sandsynligt du, de var at trække dit ben. Men alle ovenstående er sandt hvis du kan sikre disse rettigheder.

Men hvad er private label rettigheder?

For at forstå, hvorfor private label rettigheder er så speciel, du behøver at vide om videresalg og master videresalg først.

Følgeretten er simpelthen tilladelse fra ejeren af et arbejde (en bog, for eksempel) så du kan tage det nævnte materiale og distribuere det til din egen fortjeneste.

Master videresalg rettigheder tage det et skridt videre og gør det muligt at sælge følgeretten til arbejdet. Grunden hvorfor det kaldes master videresalg rettigheder er fordi det dækker et stort sæt af tilladte handlinger til den person, der erhverver disse rettigheder.

Eksperter vil fortælle dig, at for at få mest muligt ud af dine indkøb af master videresalg rettigheder, bør følgende liste over handlinger kan du:

1. give materialet væk uændret

2. Kombiner materialet med andre

3. give materialet væk som en bonus punkt

4. bruge materialet et indhold til hjemmesider

5. opdele produktet i særskilte artikler

6. sæt rettigheder til materialet eller selve materialet på auktion

7. give materialet som indhold til betalt medlemskab websteder

8. Sælg videresalg rettigheder til materialet

9. ændre eller ændre materialet

Købe hele sættet af disse rettigheder er stor, men det kan koste dig. Men der er en måde at få næsten alle disse handlinger og ikke skal betale så meget for master videresalg rettigheder, hvis du erhverver kun ret til at ændre eller ændre det materiale, som er præcis, hvad private label rettigheder.

Med disse sæt af rettigheder får du tilladelse til at ændre en anden persons arbejde. Ved at ændre materialet, du har gjort arbejdet din egen som så kan du drage fordel af materiale nogen måde du agter at.

Lad os sige, du var i stand til at erhverve private label rettigheder til en bestemt e-bog. Hvad kan du gøre?

For startere, kan du opdele bogen i separate kapitler og derefter sælge disse som artikler. På den anden side, hvis du var i stand til at erhverve private label rettigheder til en række artikler, kan du kombinere dem og pakke det som en bog, som du derefter kan sælge.

Du kan ændre materialets indhold ved at tilføje eller fjerne detaljer. Du kan også tilføje billeder eller illustrationer samt andre medier som lyd- eller videoklip.

Alle disse handlinger er mulige, men den bedste del om private label rettigheder er, at du ikke er forpligtet til at nævne den oprindelige forfatter (eller betale nogen royalties) for de ændringer, du har gjort for at hans eller hendes materiale. Du kan kræve materialet som din ved at sætte dit navn som forfatter af materialet.

Med disse ændringer er måder på kapitalisere på dem mange.

Du kan komme op med et helt nyt sæt af produkter fra en enkelt kilde, materiale. Tage en ebook f.eks. På den ene side har du brudt op bogen for at sælge dem som artikler. På den anden side har du forbedret bogens indhold med medier til at pakke det som dit eget arbejde og sætte det til salg på markedet.

Erhverve private label rettigheder er en fantastisk måde at skabe et brand til din virksomhed. Som du måske allerede ved, er en af nøglerne til en vellykket business adskille dig fra resten. Med private label rettigheder, kan du ændre materialet og gøre det unikt jeres. Hvis din målgruppe kan lide dit materiale, kan din marked opfatte dig som en ekspert i din branche, der er noget du kan virkelig udnytte som du sælge dine produkter eller tjenester.

Det er imidlertid ikke kun den person, der erhverver private label rettigheder der står til at drage fordel af den. Det kan være svært at forstå i starten, men at sælge private label rettigheder gavner selv oprindelige skaberen.

Med den stigende efterspørgsel efter oprindelige materiale sælges med private label rettigheder, kan en forfatter gøre gode penge fra hans eller hendes arbejde. Incitament er, at han eller hun kan kommandoen en højere pris for det arbejde, får de rettigheder, der går med materialet.

Derudover giver sælger ret til at ændre materialet nogen måde køberen ønsker faktisk nyt liv til materialet. Ved at give køberen frihed til at ændre indholdet i en række kreative måder, er det materiale usability sand relevans udvidet.

Ved at kompensere den oprindelige indhold skaber godt; ved at tillade frihed og fleksibilitet for køberen; og ved at give slutbrugeren en rigdom af meget nyttige oplysninger, private label rettigheder er langt en af de bedste ting derude i verden af online markedsføring.