Alle i detaljerne: planlægning af en begivenhed

Du er deltager i en konference eller et seminar, uanset om forretning eller til undervisningsbrug. Du registrerer dig på forhånd og give ikke det en anden tanke. Disse ting tager sig af sig selv gør de ikke? Som en deltager, har jeg ofte gjort det samme. Du sætter pris på alle detaljer, men du er ikke klar over hvor meget tanke og tid blev sat i planlægning hændelsen. Nogen, eller et team af mennesker, har sat meget tid, kræfter og tankevirksomhed i hver lille detalje af hændelsen.
Har du tid til at afsætte til at planlægge sådan en begivenhed? Arbejder du ekstra timer og weekender for at sikre, at konferencen bliver en succes? Hvad er alternativet? Outsourcing er en fantastisk mulighed for at arbejde døgnet rundt og afbrænding af midnight oil.
Det var en beslutning, som profeten 21 WorldWide brugere Group (WWUG) stod over for for nylig under forsøg på at planlægge for deres årlige brugere konference. De er en non-profit organisation, der består af over 300 særskilte selskaber, der anvender profeten 21 Distribution Software. Gruppen består af alle frivillige, herunder direktion. Formand, VP, kasserer og sekretær er alle stemt til office årligt.
Overflødigt at sige, er de alle meget travlt i deres egen karriere. De dedikerer en hel del tid til frivilligt arbejde for WWUG, men at planlægge en begivenhed vil være en opgave at ingen af dem ville være i stand til at tage. Outsourcing for denne opgave er en fantastisk alternativ.
Mange begivenheder, som WWUG konferencen, er årlige arrangementer. Din planner vil blive et centralt medlem af dit team, fordi de vil være en konstant fra år til år. Hvis det administrative udvalg ændres, vil din planner har alle de vigtige oplysninger nødvendige for en vellykket møde.
Når hændelsen er en sand succes og alt falder på plads, vil du blive så glad for at du har besluttet at outsource. Du vil få tilfredsstillelsen af et veludført arbejde, uden tilsat forværring. Valget er enkelt.