Food

Tre nemme snacks på tre minutter | Overmodne bananer

Jeg elsker at bage. Og nej, elsker er ikke en underdrivelse. Jeg synes det er så hyggeligt at lave et eller andet lækkert, og når det er nemt, er det bare oftere man får det gjort. Derfor fandt jeg nogle nemme opskrifter, tilpassede dem ingredienserne i mit køkken, og fiksede disse tre lækre snacks, hvor der både er noget syndigt og sundt iblandt.

Idéen kom af, at min lokale købmand havde en god stak bananer liggende, som de skulle til at smide ud, fordi de var blevet meget overmodne. Jeg spurgte, om jeg ikke kunne købe dem, men fordi de var “for gamle”, ville de ikke sælge mig dem, og gav mig dem i stedet gratis. Hvilken luksus! Egentligt plejer jeg at putte overmodne bananer i fryseren, så jeg hurtigt kan lave en kold smoothie, men denne gang havde jeg lyst til at prøve noget andet.

Husk at skrive til mig, hvis I prøver opskrifterne, jeg vil gerne høre, hvad I synes! Og ender I med at prøve det af, så smid det på instagram og tag mig (carriethefairyy) eller send mig et billede på snapchat (carriethefairyy). Jeg vil gerne se jeres kreationer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *