Aarhus,  Personlig

Smukke sko, lækre kager og søde damer

Søde sager, Emma Martiny

Igår havde Emma Martiny og Roccamore lavet et event i Aarhus, hvor der ville være søde sager og smukke sko. Jeg skrev hurtigt til min veninde Samar, for at høre om hun var klar, og uden at vide hvad vi egentligt skulle, havde hun sagt ja. Vi vandrede derhen i silende slud, og ankom som druknede mus med gennemblødte jakker, dryppende hår og rendende makeup. Humøret var ikke helt i top, men efter at have smidt jakkerne og fjernet mascara fra kinderne, trådte vi ind i et super lækkert lokale, hvor der var proppet med mennesker.

Der var så mange folk, så mange sko, så meget kage! Efter at have beundret de smukke Roccamore sko, satte vi os ved snackbordet, og det blev hurtigt vores base. Vi fik smagt det hele (flere gange), prøvet sko og snakket en masse. Emmas praktikant Nanna joinede os, og Emma skiftevis sad hos os, og minglede med alle der var kommet. Det var simpelthen så hyggeligt! Vi opdagede hurtigt både fælles venner og fælles interesser, og de to fik overbevist os om at starte i YOstudio fra i næste uge.

På vej hjem, med hver vores VACA-burrito, snakkede vi om den der følelse af “venindepotentiale”. Den der følelse man får, når man får snakket med nye mennesker, og faktisk også har lyst til at se dem igen. Nu skal vi i hvert fald i gang i YO, og om ikke andet, har vi fået en nyt sted at træne, og lært nogle nye mennesker lidt at kende. Så alt i alt var det virkeligt en hyggelig aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *