Ord,  Personlig

Noget om mørke tanker og et bibliotek

computer, skriver, tekst, blog

I ved det, jeg elsker at skrive, og det vil rigtigt gerne blive bedre til at prioritere i år. Min sidste eksamen blev overstået i december, og derfor venter jeg nu bare på at komme i gang med uni igen til februar. Jeg har derfor fri hele januar, og prøver at få flere vikartimer i børnehaven, men det er selvfølgelig ikke altid at de har brug for hjælp. Derfor har jeg bestemt, at de dage jeg ikke skal arbejde, må tage et par timer på biblioteket – her er ro, der er ikke noget praktisk man kan gå i gang med, der er ikke få mange forstyrrelser, og det ligger ikke langt fra mit hjem. Her sidder jeg nu og skriver, og det er skønt med lidt afveksling!

En ting, jeg er gået i gang med, er en science fiction novelle, der i virkeligheden er vildt mørk og dyster. Jeg har mange ting at sige, mange ting jeg gerne vil flette ind i historien, og derfor er det lækkert at kunne sidde her, og give mig tid til det hele. Det er lidt skørt at åbne op for sit hoved, og opdage alle de mørke ting, der kravler ud, men det er samtidig også vildt spændende, og jeg håber at jeg en dag kan dele det med jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *