Personlig

Noget om at møde gode mennesker

IMG_1631

I dag var lidt en træls dag. Efter nogle dejlige dage i Skave (som jeg kan fortælle om en anden dag), skulle jeg med toget til Aarhus igen i dag. Det er altid et større arrangement – med bil til Holstebro, tog til Herning, skifte i Herning, med bus fra Viby og så en gåtur – før jeg er hjemme. Jeg nåede kun at smide min kuffert og tunge taske, så skulle jeg køre vores bil på værksted for at se på noget med et termostat. Motoren hoppede vildt da jeg tændte bilen, og efter 700 meter ville den ikke mere. Lamper blinkede, bilen brummede, og jeg blev frustreret. Den ville hverken det ene eller det andet.

Vores forsikringsdame var virkeligt rar, og sendte Falck af sted; det kunne tage en time før de var der. Et suk, og jeg blev endnu engang frustreret. Et par minutter efter fik jeg en sms om, at han var der i løbet af et kvarter, og to minutter efter det, et opkald om at han var der om et øjeblik. Han var utroligt rar, og jeg følte mig straks bedre tilpas, da han ankom! Bilen og jeg endte hos Peugeot, og manden kørte – dog ikke så langt, for da jeg gik i blæst og regn hen mod min bus hjem, kunne jeg vinke til ham. I samme øjeblik ringede min telefon, og han spurgte om han ikke skulle køre mig hjem i stedet for. Faktisk skulle han den modsatte vej, men kunne ikke nænne at lade mig vandre i det vejr, og jeg er så taknemmelig – hans overskud gav mig overskud! Det er surt med en bil der er brudt sammen, og det er både besværligt og sikkert dyrt, men hvor er det altså rart med mennesker, som har overskud til at hjælpe!

Så venner – lad os please huske at være gode mennesker! Det er simpelthen det bedste man kan være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *