Food,  Opskrift

De lækreste, mest fluffy pandekager – nogensinde!

Fluffy veganske pandekager

Jeg havde en langsom morgen i går (som jeg har de fleste dage), og havde lyst til noget andet end min heksesmoothie (knaldgrøn og frisk). Det blev til en søgen efter pandekager, og da jeg endelig fandt en opskrift, lavede jeg den alligevel om. Anyways, de blev vildt gode og fluffy, og det er endda uden mælk og æg. Ja, det er muligt!

Jeg tænkte at jeg ville dele opskriften med jer, især fordi den er så latterligt nem at klaske sammen! Så her er den altså:

– To dl. mel

– En spsk. sukker

– En spsk. bagepulver

– En smule salt

– Halvanden dl. vand

– En halv banan

Bananen moses i en skål, og resten af ingredienserne puttes i, og rodes rundt. På panden med nogle  klatter af gangen, og det er det! Der blev ca. 10 pandekager, og de var damn good. Prøv det af, I vil ikke fortryde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *