Uncategorized

Jeg er en kæmpe idiot, men jeg bruger da tiden fornuftigt

dsc_0370

De af jer, der følger med på snapchat (carriethefairyy) ved helt sikkert allerede hvad det her handler om. I dag mødte jeg nemlig til forelæsning klokken otte, og var stolt over at jeg var i så god tid, at jeg var den første i lokalet! Med tiden blev jeg dog mindre og mindre stolt, og til sidst fik jeg fat i en veninde, som kunne fortælle mig, at vi først skulle møde klokken ni. Selvfølgelig. Gud, hvor er det dog typisk mig.

Jeg har dog tidligere haft en del ventetid i mit liv – da jeg gik i gymnasiet, arbejdede jeg også i Bilka, og hver tirsdag og torsdag ventede jeg to timer på biblioteket, inden jeg skulle på arbejde. Jeg begyndte at bruge tiden på noget praktisk, som lektier, eller på nogle af de ting, jeg kan lide at lave, men glemmer at prioritere. Det samme gjorde jeg i dag; jeg brugte nemlig en time på at skrive. Kender I mig,  ved I at jeg elsker at skrive, og drømmer om at blive forfatter, og hvis man vil det, skal man sgu arbejde for det. Så det gør jeg! Derfor var det jo ikke så tosset at stå op klokken 6.30 alligevel.

Desuden sov jeg en time da jeg kom hjem, så alting endte jo godt til sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *