Personlig

Hov hej

Jeg havde nærmest glemt at jeg havde denne her side. Da jeg tænkte, at jeg ville kigge forbi, havde jeg glemt, hvordan jeg skulle logge ind. Ups.

I virkeligheden foregår der en del føler jeg. De fine ord og historier, som jeg lige havde lukket ind i mit liv, er blevet sat på pause endnu engang. Hvorfor gør jeg det her i mod mig selv? Jo venner, nu skal I høre. Jeg er begyndt i praktik. I Holstebro. Mind you, at jeg bor i Århus. Derfor er mine hverdage i Skave hos min familie, så jeg undgår at skulle pendle, og det er en så fin løsning, selvom jeg savner at bo med min mand. Så: hverdage i Skave, weekender i Århus. Dog er der endnu en by, jeg befinder mig i hver uge – København. En af mine bedstevenner, Sigmund, er nemlig med i X-factor. Det er så vildt og sindssygt og sejt, så jeg er med hver gang jeg kan!

Så: Skave i hverdagene, København fredag til lørdag, Århus fra lørdag til mandag morgen.

Det fungerer, men det er noget bøvl. Imens forsøger jeg at komme igennem unipensum, at se mine venner og familie, og holde gang i youtube. X-factor slutter d. 6. april, og så er den by streget for ugentlige besøg. Praktik slutter i slut april/start marts, og så er jeg virkeligt klar til at flytte permanent til Århus igen. Min fritid betyder vildt meget for mig, fordi det er der jeg kan få min kreativitet ud. Aprospros, så er jeg begyndt at male – det kan I se mere om på instagram (carriethefairyy). Hvad synes I?

Så det er status. Måske har jeg lyst til at bruge mere tid her, men jeg kan vist ikke love noget; men nu har jeg i hvert fald opdaget, hvordan jeg skal logge ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *