Personlig

Glimmerlisten

Jeg læste (eller hørte på lydbog) Hella Joofs bog Papmachereglen i sommerferien, og jeg har simpelthen ikke kunnet få flere af reglerne ud af hovedet siden. Ikke at de skal ud, de er vanvittigt gode, og det er kun godt at de sidder fast! En af reglerne i bogen hedder glimmerreglen, og til jer der ikke kender den, handler den om at putte glimmer på de gode ting i livet – store eller små. Altså et lille drys taknemmelighed på alt godt i livet, for at blive mere bevidst om alt det positive der sker. Jeg gør det somme tider i hovedet, men tænker at det måske er en god idé at skrive det ned, sort på hvidt, og lave en glimmerliste.

 

Glimmerliste #1

Jeg vil drysse glimmer på…

… Min nye smukke plante, jeg lige nu sidder ved siden af på gulvet. Den er så fin! Jeg kan bruge mange øjeblikke med at kigge på bladenes mønstre og den smukke lilla farve på undersiden.

… Jane the Virgin, en helt fantastisk god serie på Netflix! En blanding af Ugly Betty og Desperate Housewifes, yes please.

… Den dag Sigmund skulle til audition til X-Factor. Tænk at blive givet 11 timer med et af mine yndlingsmennesker, og hold nu op det var sjovt!

… Også lidt glimmer på Sigmund. Eller meget.

… Sensommervejret. Der har den sidste uge været mange dage med sol og dejlig, kølig luft, og det har været så godt! Desuden er universitetet ved at skifte farve til helt dybbrød, og jeg elsker det.

… Yogabukser. Det mest behagelige stykke tøj man nogensinde kan erhverve sig!

… Min handlekraft og mit ønske om at investere i mig selv og mit skriveri. Det er jeg faktisk stolt over. Godt for mig!

… Vores nye kurvestol! Min kæreste så den efterladt i vores bytteskur, og den kom straks med ind! Den er helt vildt smuk, og mangler nu kun en god pude.

… Alle de gode dansehold jeg har været til i fitness. Jeg er endelig ved at få noget bevægelse ind i mit liv igen, og vælger kun hold jeg faktisk gider. Om lidt skal jeg fx til Beyoncéyoga!

 

Og hvis ikke I har læst Papmachereglen, så vil jeg simpelthen anbefale jer det! Eller, endnu bedre; find den på lydbog og hør skønneste Hella Joof læse den op. Jeg er vild med hende! Glimmer på hende.

 

One Comment

  • VenterPaaVinBlog

    Jeg er så meget fan af det lækre efterårs vejr. Lige idag er der lidt gråvejr i Aalborg, men de sidste par dage på kærestetur i Odense har været så lunt og med 13 grader (:

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *