Personlig

En rytme

Jeg har svært ved at komme ind i en rytme igen – en rytme som både indebærer universitetet, at skrive, at træne, at meditere, at gøre rent og være praktisk, at slappe af med serier og youtube, selv at lave youtube, at ses med venner, at tage hjem til Vestjylland og se familien, at have ro på og samtidig være effektiv.

I virkeligheden tror jeg godt at jeg kan balancere det, det hele handler bare om, at jeg bliver nødt til at sætte mig ned og skabe et overblik, i stedet for bare at give op på forhånd. Det er en underlig mekanisme, er det ikke? At når man skal, eller gerne vil, nå en masse, men ikke lige kan overskue hvor man skal starte eller hvordan man skal komme igennem det, så sætter man sig fladt ned, og giver slip. Det har jeg gjort, og det irriterer mig helt vildt ved mig selv. Min mor siger altid, at man skal finde de løsninger, der passer bedst til en selv – og hvis ikke de allerede findes, skal man selv skabe dem. De sidste to semestre har jeg kastet universitetet fra mig, i så stor en grad det var muligt, når jeg samtidig skulle bestå, fordi jeg har haft svært ved at se fremtidsmulighederne for mig. Jeg ville jo hellere skrive, eller i det mindste arbejde med mere alternative midler til at hjælpe folk – alternativ behandling frem for klassisk psykologi. Og hvad skete der så? Det gik op for mig, at mindfulness kaldes “den tredje bølge” indenfor kognitiv psykologi, og at en mere alternativ tilgang til psykologi faktisk er muligt. At der er en løsning, som omfavner lige præcis det, som jeg faktisk gerne vil med min uddannelse.

Pt. står jeg overfor at finde ud af, hvad der betyder noget for mig. Hvad jeg gerne vil. Hvordan jeg kan nå derhen. Og så skal jeg simpelthen have fundet – eller skabt – en rytme, som jeg føler mig tilpas i, hvor jeg har tid til de ting, jeg gerne vil.

One Comment

  • Alice Jones

    humm Jeg bruger en bullet journal/ skitsebog til at få overblik over .. ja life haha…
    også er det en god lille tid med mig selv.
    Jeg bruger en lille halv time i slutningen af måneden, hvor jeg tegner den nye måneds kalender op, skriver vigtige datoer ind, skriver hvis jeg har nogle mål den måned osv. 🙂 Det behøver ikke at være totalt perfekt og smukt som dem på youtube 😛 min er totalt rodet, men så kan alt rodet leve i den istedet for i min hjerne 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *