Personlig

Antiklimaks

Jeg har afleveret min bachelor – deraf overskriften. Efter flere måneder i bachelorboblen er den nu ude af mine hænder, ved et tryk på en knap. Der kom ingen festfyrværkeri, ingen klapsalve, ingen synlig forandring – jeg sidder stadig herhjemme med morgenhår, et nøgent ansigt og den t-shirt jeg har sovet i. Som noget nyt har jeg bukser på i dag (cowboybukser, ikke de sædvanlige yogabukser), men de sprækkede for et par timer siden på inderlåret, og jeg har endnu ikke taget dem af.

Jeg tabte min mobil igår, og skærmen flækkede så aggressivt, at man ikke kan bruge touch mere; telefonen fungerer dog stadig. I dette øjeblik ringer min alarm, og jeg har ikke mulighed for at slukke den. (Nej, man kan ikke tage batteriet ud af den, jeg har været igennem alle tænkelige løsninger uden held.) Den ringer pt. på syvende minut, og jeg er ved at blive lettere sindssyg.

Ærlig talt sidder jeg med lidt en tom følelse. Jeg har sprunget boblen, og jeg havde nok forventet … Et eller andet. I morgen skal jeg mødes med nogle andre der er undsluppet bachelorkonceptet med livet i behold, og vi skal fejre det med sushi – dét tror jeg bliver den afslutning, jeg håbede på. Venter på.

Og nu er alarmen stoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *