Helt ærligt,  Slut med p-piller

Anekdote om tis og menstruation

Søndag holdte jeg fødselsdag for familien – jeg havde inviteret dem til frokost, og stod derfor fra morgenstunden og bagte, imens både mor, far og kæreste hjalp med at gøre klar til gæster. Det skulle foregå i mine forældres hus, mit barndomshjem, da hele familien bor indenfor en radius på 15 km (og det er kun fordi min kusine er flyttet hjemmefra – ellers er det kun 5 km), og derfor er langt mere praktisk end fødselsdag i Århus. Jeg stod og æltede dej til boller, da jeg pludseligt skulle nyse; så jeg drejede hovedet og lavede et af mine berømte mininys. Der skete dog noget uventet under dette nys, og jeg blev så overrasket over det, at jeg råbte “jeg har tisset!” Min mor kom med en kommentar om, at jeg virkeligt burde lave nogle knibeøvelser, alt imens jeg panisk skrabede dej af begge hænder, for at komme ud på toilettet. Jeg ved ærlig talt ikke, hvordan der ellers blev reageret, for jeg havde travlt med mig selv og min utætte krop.

På vej ud fra toilettet råbte jeg triumferende: “det var menstruation, bare rolig!” og gav min kæreste en high five. De så lidt befippede ud, det er også al for megen information til ens familie, og især min søde far, men det var da bedre, at jeg havde fået menstruation, end at jeg havde tisset i bukserne.

Hvorfor deler jeg dette, tænker du måske? Udover at det er lidt en komisk situation, som I andre muligvis får et smil eller grin ud af, så er min pointe i virkeligheden at min menstruation er kommet helt til tiden og præcis som den plejer, selvom jeg er stoppet på p-piller. Efter dette indlæg, var jeg lidt nervøs, men jeg kan fortælle at alt er som det plejer, bortset fra at det kun varede i tre(!!) dage, og derfor er hele to dage kortere end normalt, men det klager jeg selvfølgelig ikke over!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *